شرکت ساختمانی موفق

خوب بودن با موفق بودن فرق دارد؛ شرکت‌های ساختمانی متعددی هستند که در قالب پروژه‌های بزرگ و کوچک در حوزه‌های مختلف ساختمان‌سازی در حال فعالیت هستند. روش‌ها و راهکارهای متنوعی برای خوب بودن شرکت‌ها به ویژه شرکت‌های ساختمانی وجود دارد. به عنوان مثال ویژگی‌هایی نظیر تجربه و دانش بالا از این شرکت‌ها یک انتخاب خوب می‌سازد. اما خوب بودن کافی است؟ همانطور که می‌دانید خوب بودن به تنهایی موجب موفقیت نخواهد شد. سوال اساسی این است که: ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق چیست؟ آشنایی با ویژگی‌های بهترین و موفق‌ترین شرکت‌های ساختمانی علاوه بر توسعه شرکت‌های فعال در این حوزه، به کارفرمایان و مشتریان در انتخابی درست کمک می‌نماید. شما یک شرکت ساختمانی موفق را چطور توصیف می‌کنید؟ برخی‌ها ویژگی‌های نظیر: مبتکر بودن، مسئولیت‌پذیری و متخصص بودن را به عنوان مهم‌ترین ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق در نظر می‌گیرند. در ادامه مقاله مهم‌ترین ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق را با هم بررسی خواهیم کرد. همراه ما باشید. شرکت ساختمانی پارسلند با برخورداری از متخصصین و دانش روز دنیا، کلیه خدمات حوزه ساختمانی را با کیفیت استثنایی ارائه می‌دهد.

1 . وجود برنامه استراتژیک و تعیین چشم‌انداز

این جمله را حتما شنیده‌اید که «بزرگی آدم‌ها به بزرگی اهداف آنهاست». به عنوان یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق، وجود یک برنامه استراتژیک برای تحقق چشم‌اندازها الزامی است. در واقع شرکت‌‌های بزرگ، برای رسیدن به اهداف بزرگ تلاش می‌کنند. اصولاً شرکت‌های موفق با داشتن دید وسیع نسبت به کسب و کار خود، چشم‌اندازهای بزرگتری برای آینده خود دارند. اما چشم‌انداز چیست؟ چشم انداز سندی است که طبق آن اهداف سازمان معرفی می‌شوند. در واقع این چشم‌انداز شرکت است که مسیر مشخصی برای رشد شرکت و دستیابی به اهداف استراتژیک، ترسیم می‌کند. به همین دلیل وجود برنامه استراتژیک و تعیین چشم‌انداز در موفقیت یک شرکت بسیار موثر است.

2 . استفاده از نیروی متخصص، تجهیزات و تکنولوژی مدرن

تحقق اهداف استراتژیک و چشم‌اندازها، بدون در اختیار داشتن ابزار مورد نیاز غیر ممکن است. در واقع بدون استفاده از نیروی متخصص، تجهیزات و تکنولوژی مدرن موفقیت غیر قابل دسترس خواهد بود. این موضوع به عنوان یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق، بسیار حائز اهمیت است. فرقی نمی‌کند، یک شرکت کوچک باشید یا یک غول جهانی، استفاده از نیروی متخصص، تجهیزات و تکنولوژی مدرن در نهایت موفقیت کسب و کار شما را مشخص می‌کند. شاید تصور کنید این موضوع هزینه‌های شرکت را افزایش خواهد داد، اما این موضوع در طولانی مدت باعث کاهش هزینه‌ها نیز می‌شود.  امروزه موفق‌ترین شرکت‌های ساختمانی دنیا بهترین‌ نیروی انسانی را استخدام‌ می‌کنند، آنها را آموزش می‌دهند و از پتانسیل بالای آن‌ها در راستای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌نمایند.

3 . فاکتور خلاقیت و نوآوری

از جمله ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق، داشتن فاکتور خلاقیت و نوآوری است. خلاقیت و نوآوری در تمامی حوزه‌های فعالیت شرکت مورد نیاز است. این خلاقیت و نوآوری است که زمینه ایجاد تغییر، تحول و پیشرفت شرکت را فراهم می‌نماید. استفاده از روش‌های متنوع ساخت و ساز، بهره‌گیری از انواع سبک بازسازی ساختمان و استفاده از سبک‌های متنوع معماری جهان نمونه‌هایی از خلاقیت در شرکت‌های ساختمانی است. یک شرکت ساختمانی خلاق از نظر شما چه ویژگی‌هایی دارد؟ شرکت ساختمانی پارسلند مجری کلیه پروژه‌های ساختمانی شما، همراه ما باشید.

5 راهکار توسعه خلاقیت در شرکت‌ها

راهکارهای زیادی برای پرورش خلاقیت در شرکت وجود دارد. مهم‌ترین راهکارهای توسعه خلاقیت در شرکت‌ها به شرح زیر است: . ایجاد خلاقیت بین واحدها با استفاده از تکنولوژی‌های تعاملی . ایجاد فرهنگ تفکر خلاقانه با حمایت از جلسات ایده‌پردازی و آموزش خلاقیت . درک نیازهای شرکت برای خلاقیت . انعطاف‌پذیری با کارکنان در زمینه توسعه خلاقیت . استفاده از آموزش‌های متنوع و صرف هزینه

تأثیرات خلاقیت و نوآوری در شرکت‌‌ها

استفاده و توجه به تأثیرات خلاقیت و نوآوری در شرکت‌‌ها موجب رشد، توسعه و موفقیت شرکت‌های ساختمانی می‌شود. توجه به اهمیت این فاکتور است که موجب طراحی آثاری منحصر به فرد و  استفاده از روش‌های خلاقانه انجام پروژه می‌شود. به طور کلی خلاقیت و نوآوری موجب رشد و شکوفایی استعدادها، تنوع تولیدات و خدمات، کاهش هزینه‌ها، افزایش انگیزش کاری، ارتقای رضایت شغلی و بهبود بهره‌وری شرکت می‌شود، که زمینه ساز موفقیت شرکت خواهد بود.

4 . مدیریت ریسک

مدیریت ریسک در یک پروژه ساختمانی بسیار حائز اهمیت است. توجه شرکت‌های ساختمانی به این نکته در صورت وقوع حادثه، جراحت یا دعوی قضایی، موجب محافظت از شرکت و مشتریان در برابر آسیب‌های مالی جدی می‌شود. شرکت‌های ساختمانی موفق ریسک‌های مشتری محور و ریسک داخلی شرکت را به بهترین نحو مدیریت می‌کنند. اغلب مشاغل ساختمانی در ردیف خطرناک‌ترین مشاغل قرار دارند. در واقع، یک شرکت ساختمانی خوب باید علاوه بر مدیریت ریسک‌های شرکت، رعایت اصول ایمنی را نیز تضمین کند. به طور کلی شناسایی، تحلیل، برنامه‌ریزی مدیریت ریسک و پاسخ به ریسک موجود از جمله مهم‌ترین گام‌های مدیریت ریسک هستند. شرکت‌های ساختمانی بزرگ دنیا همواره از روش‌های مختلف مدیریت ریسک استفاده می‌کنند. یکی از مهم‌ترین روش‌ها، مدیریت ریسک به روش PMBOK است که مهم‌ترین عناصر آن به شرح زیر است: . توسعه برنامه مدیریت ریسک پروزه . شناسایی ریسک‌ها . آنلایز کمی و کیفی پروزه . کنترل ریسک‌ها . تعیین برنامه پاسخ دهی ریسک

5 . اولویت اول مشتری است

برندسازی و کسب اعتبار از ابتدایی‌ترین اصول موفقیت شرکت‌ها است. در واقع این اعتبار شما است که موفقیت شرکت شما را تضمین می‌کند. اصلی‌ترین روش کسب اعتبار اولویت دادن به مشتری است. امروزه شرکت‌های بزرگ ساختمانی با در نظر گرفتن مواردی نظیر . درک مخاطب هدف . تشخیص نیازهای خاص مشتری . ایجاد ذهنیت مشتری محور .  ایجاد طرح قوی برای شرایط بحرانی . ارتباط مستقیم با مشتری . نظرسنجی مداوم و دوره‌ای . کنترل هزینه‌ها و مواردی از این دست سعی در جلب رضایت مخاطبان و مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی خود دارند. در واقع یکی از ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق توجه به مخاطب است.

6 . مدیریت پروژه‌

مورد دیگر از ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق، توجه و دقت بالا در مدیریت پروژه است. طبق آمار استفاده از روش‌های مناسب در مدیریت و کنترل پروژه‌ها باعث کاهش 15 درصدی زمان اجرا و 10 درصدی کاهش هزینه‌های آن خواهد شد. با توجه به وجود روش‌های متنوع مدیریت پروژه مانند روش چابک (Agile)، آبشاری (Waterfall)، اسکرام (Scrum)، پرینس دو (PRINCE2)، پرت (PERT) و روش‌های دیگر، انتخاب مناسب روش مدیریت پروژه در رسیدن به موفقیت بسیار حائز اهمیت است. با توجه به گستردگی روش‌های مدیریت پروژه حتما در قالب مقالاتی جداگانه به بررسی این روش‌ها خواهیم پرداخت.

7 . توسعه دانش سازمانی

امروزه شرکت‌های موفق در زمینه ساخت و ساز با استفاده از آموزش کارکنان بخشی از توان خود را صرف ایجاد برتری و گسترش پتانسیل خود می‌کنند. در حقیقت این مدیریت دانش سازمانی و به دنبال آن توسعه دانش است که موجب افزایش کارایی در تصمیم‌گیری سازمانی، تصمیم‌گیری‌های کارآمدتر، اجتناب از تکرار کارها و اشتباهات مکرر، تسهیل دسترسی به دانش و اطلاعات در شرکت‌های ساختمانی می‌شود. در بررسی توسعه دانش سازمانی به عنوان یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق، علاوه بر موارد گفته شده توسعه دانش سازمانی موجب ارتقاء سطح خلاقیت و نوآوری، کاهش هزینه‌ها، کاهش فقدان سرمایه فکری، افزایش بهره‌وری و از بین بردن موانع ارتباطی درون سازمانی و توسعه کار تیمی نیز می‌شود.

8 . سیستم مالی قدرتمند

حیات شرکت‌ها با توجه به میزان سرمایه و وضع مالی آنها در جریان است. شاید مهم‌ترین مسئله در مدیریت شرکت‌های مختلف و ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق، بحث مدیریت مالی و ضوابط و قوانین آن باشد. در واقع از کنترل نقدینگی و بودجه تا میزان سرمایه‌گذاری، سود و زیان، توجه به مسائل مالی شرکت‌ها برای حیات آن‌ها الزامی است. در حقیقت مدیران مالی با انتخاب سیستم مدیریتی مناسب در تلاشند تا به بهترین نحو ممکن در مورد راه‌کارهای افزایش بودجه، بهبود روند سوددهی و مواردی مانند آن تصمیم‌گیری نمایند. تصمیماتی که در نهایت موجب موفقیت شرکت خواهند شد. در شرکت‌های ساختمانی بهتر است همانطور که به گسترش و رشد تجارت شرکت توجه می‌شود، به امور مالی شرکت نیز توجه شود. تمرکز مدیران بر این حوزه بسیار حیاتی شرکت، این موضوع شرایط تصمیم‌گیری تهاجمی برای رشد کسب‌وکار را فراهم می‌کند و به همان اندازه در کشش تدافعی در زمینه‌هایی که شرکت باید از آن دور شود، اهمیت می‌دهد.

9 . عطش سیری ناپذیر برای تحقق موفقیت

مورد شماره 9 از 10 ویژگی یک شرکت ساختمانی موفق کمی متفاوت از ویژگی‌های دیگر است. در واقع این مورد تبلور روحیه خستگی‌ناپذیری فردی در ساختار گروهی شرکت‌ است. در واقع ما در شرکت ساختمانی پارسلند بر این باوریم که بزرگ‌ترین و رایج‌ترین ویژگی مشترک شرکت‌های موفق جهان به ویژه در حوزه سازمانی این است که هرگز خسته نمی‌شوند. شرکت‌های ساختمانی موفق تفکر روشن و فعالی دارند و روی فرصت‌ها، راه‌ حل‌ها و اهداف خود تمرکز می‌کنند. مهم نیست چه قدر طول بکشد یا چند بار شکست را تجربه کنند، آن‌ها عطش سیری ناپذیری برای تحقق موفقیت دارند.

10 . استقلال و اقدام‌پذیری

تمامی ویژگی‌های یک شرکت ساختمانی موفق که پیش از این به آن اشاره شد، بدون وجود ویژگی استقلال و اقدام‌پذیری قابل پیاده‌سازی نخواهند بود. استقلال در یک شرکت ساختمانی موفق بسیار حائز اهمیت است. در واقع در این شرکت‌ها سعی می‌شود با استفاده از یک تیم کارآمد در تمامی حوزه‌ها به صورت مستقل عمل کنند. علاوه بر این این شرکت‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری نیز با دقت وارد می‌شوند. به طور کلی سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و همکاری با دیگر شرکت‌ها نیز در موفقیت شرکت‌های ساختمانی موثر است.

شرکت ساختمانی سازه پردازش زیباکنار، مجری کلیه پروژه‌های ساختمانی

شرکت ساختمانی پارسلند

شرکت ساختمانی پارسلند کلیه فعالیت‌های حوزه ساخت و ساز مانند طراحی و معماری ساختمان، بازسازی و نوسازی ساختمان و اخذ مجوزهای مورد نیاز ساختمانی را ارائه می‌دهد. شرکت ساختمانی سازه پردازش زیباکنار با استفاده از متخصصین ساختمانی در حوزه‌های مختلف، کیفیت پروژه ساختمانی شما را تضمین خواهد کرد. پروژه‌های ساختمانی خود را به شرکت ساختمانی سازه پردازش زیباکنار بسپارید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از مشاوره تخصصی رایگان با کارشناسان ما در سازه پردازش تماس بگیرید.

بازگشت به بالا
عضو نظام مهندسی ساختمان گیلان

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید